Sabtu, 7 November 2015

Drama Kau Aku Kita (TV3) 2015

Drama Kau Aku Kita (TV3) 2015 - Drama full episode tonton online sinopsis download.

DRAMA : KAU AKU KITA
Episod : 13
Siaran : Slot Lestary TV3
Pelakon : Syarul Ridzwan, Janna Nick.

Drama Kau Aku Kita (TV3) 2015

SINOPSIS DRAMA KAU AKU KITA


Sinopsis drama kau aku kita - memperkenalkan dua karakter penting yang berkongsi nama yang sama, Iman Firdaus. Si gadis lebih senang disapa dengan nama Iman (Janna Nick) manakala si jejaka dipanggil ringkas dengan nama Aus (Syarul Ridzwan). Nama yang sama namun perwatakan mereka berbeza. Iman merupakan seorang gadis yatim piatu dan terpaksa bekerja keras bagi menyediakan keperluan adik-adiknya.

Semuanya bermula kerana pinjaman lintah darat yang memporak-perandakan kehidupan Iman. Berbeza dengan Aus yang hidup serba mewah dan merupakan artis ternama yang digilai ramai. Jika iman diancam gengster kerana terpaksa melunaskan hutang, Aus pula diancam dengan para peminatnya yang ingin menjadikan dirinya sebagai pasangan kekasih.

Lebih menarik apabila pertemuan Iman dan Aus adalah kerana mereka berkongsi nama yang sama. Iman dikejar geng lintah darat ketika dia mencari pekerjaan manakala Aus pula menyamar sebagai orang biasa bagi lari dari dunia glamornya. Penjahat yang menjerit nama ‘Iman Firdaus’ menyebabkan mereka berdua menggelabah dan berlari bersama.

Kekeliruan itu menjadi detik pertemuan mereka. Apa yang pelik bagi Aus ialah Iman langsung tidak mengenalinya sebagai seorang selebriti. Jawapannya mudah kerana Iman sendiri tidak mampu mempunyai televisyen apatah lagi masa untuk menontonnya.

Dalam masa yang sama, Aus sering ditanyakan ayahnya, Dato’ Ashari Irfan seorang ahli perniagaan berjaya yang tidak tahan mendengar cerita gosip mengenai anaknya yang dikaitkan dengan ramai pelakon dan model wanita. Ayah Aus seorang yang rendah diri namun permintaannya mudah agar Aus segera menamatkan zaman bujangnya dengan sesiapa sahaja tanpa memilih pangkat dan status.

Aus tertarik dengan Iman yang tidak mengenali dirinya langsung lantas memikirkan bahawa Iman adalah jodohnya yang paling tepat. Aus dengan segera melamar Iman. Iman tidak tahu sama ada dia mampu mencintai Aus tetapi dia tahu tanggungjawabnya adalah untuk memberi kesenangan kepada adik-beradiknya. Aus berjanji untuk melangsaikan hutang Iman bagi mereka memulakan hidup baru. - SINOPSIS DRAMA KAU AKU KITA.

Mampukah perkahwinan tanpa landasan cinta membawa mereka kepada kemanisan berumah tangga?

Mampukah Iman bertahan dengan dunia glamor Aus?

Adakah Aus berjaya menambat wanita polos sesuci Iman?

DRAMA KAU AKU KITA - TONTON ONLINE FULL


Klik untuk tonton online - TONTON ONLINE KAU AKU KITA

Credit link : movieinfobsyok2


SEARCH TERM :
- drama kau aku kita
- kau aku kita sinopsis
- tonton kau aku kita
- kau aku kita episode 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
- full kau aku kita episode
- novel kau aku kita
- pelakon drama kau aku kita
Show comments
Hide comments

0 comments:

Catat Ulasan


Top